Nobena stvar ne pomaga za smrad v kopalnici

8:38 pop
Categories:

Zelo rada imam pospravljeno stanovanje, razveseli me ko je vse na svojem mestu, še raje od vsega imam, ko se po stanovanju širi prijeten vonj, vedno imam dovolj dišav na zalogi. Toda zadnje čase me zelo moti smrad v kopalnici, ki kar ne izgine. Poskusila sem že vse mogoče, vendar brez uspeha. Nakupila sem še več različnih osvežilcev zraka, prižigala sem dišeče sveče, smrad v kopalnici pa kar vztraja.

Za nasvet sem vprašala že vse ki jih poznam, domače, prijatelje, sodelavce… Dobila sem razne nasvete, predvsem naj kupim ta ali oni osvežilec zraka, naj imam vedno odprto okno, toda zdaj je zimski čas in to ne gre. Svetovali so mi tudi, da bo smrad v kopalnici izginil, če bom v odtok dala sodo bikarbono in kis. Ko sem to naredila, je bilo nekaj časa res bolje, vendar se je smrad v kopalnici kmalu vrnil.

Postajala sem vedno bolj obupana, razmišljala sem že o tem, da bi zamenjala stanovanje in se preselila kam drugam. Pa ravno meni se je moralo to zgoditi, meni ki mi dišeč zrak in urejenost pomenita vse na svetu.

Nobena stvar ne pomaga za smrad v kopalnici

Potem me je poklicala prijateljica in rekla, da pozna nekoga, ki bi mi lahko pomagal. Dala mi je njegovo telefonsko številko in brez oklevanja sem ga takoj poklicala. Naslednji dan se je pri meni pojavil najlepši moški, kar sem jih kdaj videla. Povedala sem mu, da me smrad v kopalnici spravlja ob živce, Ogledal si je mojo kopalnico in rekel, da bi bilo treba očistiti odtoke in da to lahko on naredi, če želim. 

Medtem ko je on reševal mojo kopalnico, sem nama pripravila okusen prigrizek in steklenico dobrega vina, saj sem si ga želela bolje spoznati. Ob prigrizku sva se kar dolgo zadržala in ugotovila, da se zares dobro ujemava. Povabil me je na zmenek, da se še bolje spoznava. Mogoče pa smrad v kopalnici ni bil brez pomena, mogoče mi je prinesel bodočega partnerja.