Kolonoskopija samoplačniško mi je dala vse potrebne odgovore

10:17 pop

Nekaj časa nazaj sem začel čutiti zelo neprijetne bolečine v območju mojega črevesja, oziroma prebavil. To pa me je začelo zelo skrbeti, še posebej, ko sem začel med veliko potrebo zaznavati kri. Tako pa sem se zato odločil, da bo kolonoskopija samoplačniško lahko dala odgovore na vsa moja vprašanja.

Skrbelo pa me je zato, ker bi lahko bili ti znaki, ki sem jih imel, znaki za kakšne hujše težave. Zato pa sem se tudi odločil, da bo kolonoskopija samoplačniško najboljša opcija, saj bi tako lahko prišel zelo hitro na vrsto in bi tudi lahko izbiral kraj, kamor bi se odpravil na kolonoskopijo.

Tako pa sem res nato dobil zelo hiter termin, kar pa me je zelo razveselilo, saj je to pomenilo, da bom lahko dobil zelo hitro odgovore na vsa moja vprašanja, glede mojega črevesja.

Kolonoskopija samoplačniško pa je potekala tako, da sem najprej dobil anestezijo, saj tako postopek ni bil neprijeten. Nato pa mi je zdravnik s kamero na cevki, ki je bila zelo majhna in pa prožna, preveril notranje stanje črevesja. Izkazalo pa se je, da je šlo zgolj za manjše vnetje, ki pa je bilo tudi razlog, zakaj sem čutil vse te močne bolečine.

Kolonoskopija samoplačniško mi je dala vse potrebne odgovore

Nato pa sem dobil neka zdravila v obliki tablet, ki pa so mi že v enem tednu pomagala, da so mi bolečine povsem izginile. Nato pa sem moral zdravila jemati še slaba dva tedna, tak oda sem porabil vsa, da se je lahko zdravljenje zaključila.

Kolonoskopija samoplačniško, pa mi je torej dala zelo dobre novice, saj je šlo zgolj za manjše vnetje, katero je bilo mogoče hitro pozdraviti. Tako pa sem si lahko takrat oddahnil, saj je to pomenilo, da ni bilo nič hujšega narobe z mojim črevesjem, česar pa sem se najbolj bal. Tako pa sem se lahko po postopku in rezultatih malo umiril.