Vse več žensk zanima naravna kozmetika

2:26 pop
Categories:

Ko sem bila mlajša priznam, da mi je bilo čisto vseeno kakšna je kozmetika, le da je bila lepa in ugodna, danes pa sem ena izmed tistih žensk, ki mi naravna kozmetika pomeni ogromno. Čeprav priznam, ko se spominjam teh mladostnih let, ko sem bila tako sproščena, nezahtevna, sem se imela najlepše. Najlepši so mi bili trenutki, ko sem z prijateljico šla v kozmetično trgovino in sva skupaj gledale izdelke, kateri nama pašejo in niti pomislile nisva, kakšna je sestava kozmetike, kaj šele da naju bi pritegnila naravna kozmetika, pritegnila naju je kozmetika, ki je lepo dišala, bila lepih barv in ugodna. Seveda si nisva mogle privoščiti drage kozmetike. Takrat je za naju veljalo pravilo, raje več kozmetike za nižjo ceno, danes pa razmišljam ravno obratno, raje ena naravna kozmetika, ki je dražja, kot pa več iz umetnih sestavin.

Sedaj sem v srednjih letih, še vedno sem rada lepa, le drugačno kozmetiko kupujem. Še vedno uživam v kozmetični trgovini, vendar ne vem pri vseh policah, le tam, ko je naravna kozmetika, tako sem se navadila, enostavno me druga kozmetika ne pritegne več. Tudi če bi katero drugo kozmetiko kupila, ne vem, če bi jo kasneje uporabljala. Je, pa res, da je danes trg poln ponudbe in vse več je poudarka, kako je zdrava naravna kozmetika, na nas pa je, da sami ocenimo, katera kozmetika nam paše in katera ne.

Tudi mene kdaj pritegne kakšna dobra reklama priznam in kar hitro bi si kupila kar oglašujejo, vendar se hitro spomnim, kaj moja koža potrebuje in kaj je za mojo kožo zdravo in to je naravna kozmetika, ki odgovarja mojemu tipu kože. Zavedam se, da leta tečejo in da bom slej ko prej dobila gubice na obrazu in da mi nobena krema pri tem ne bo pomagala, pomagala si bom lahko sama, z pravilno prehrano, pijačo in gibanjem, naravna kozmetika, pa mi bo pomagala tako, da ne bom na telo nanašala umetnih sestavin.