Superge naročene preko spleta

1:49 pop
Categories:

Tudi vi kdaj pa kdaj pogledate ponudbo preko spleta in vas kaj premami, da kupite, tako sem jaz kupila superge, ki so resnično bile znižane, je pa res, da jih nisem potrebovala, vendar saj veste, kakšne smo ženske, hitro pride dan, ko pozabimo, da nič ne potrebujemo in takrat si spet kupimo kaj novega in smo srečne.

No, šla sem gledat na splet, ker sem vedela, da so popusti, kako ne bi človek izkoristil popustov, potem pa ko potrebuje plača veliko več, ker ni popustov. Seveda sem si rekla, da bom samo pogledala superge in da ne bom nič kupila, ker sem si dala eno omejitev, da ne kupujem obutve in oblačil neka časa. Pa sem to lahko prelomila in že so bile superge v košari za nakup, malo sem se obotavljala ali naj jih kupim ali ne. Vendar sem si jih že dolgo želela in ker so bile te superge sedaj veliko znižane, se je nakup resnično splačal. Seveda sem jih kupila pa še dva majčki zraven.

Številko sem poznala, ker sem sama že doma imela podobno obutev, tako da to sploh ni bil problem. Komaj sem čakala, da superge pridejo po pošti in ko so prišle so bile še lepše, kot na sliki. Sama ne kupujem veliko preko spleta raje vidim stvari v živo, pa se potem odločim, to sedaj je bila zame majhna izjema, ker lahko najdeš res dobre in kvalitetne znižane stvari preko spleta, tako da ta nakup je bil super, če bodo še imeli kdaj tak popust in če mi bodo njihove superge še všeč, si jih bom definitivno kdaj naročila, ker so res dobre. 

Znižanja so res fajn, ko se zavedaš, da bi lahko kupil dražje isto stvar, le pozoren moraš biti, kdaj znižanja so, ker so superge kar popularne in tako zelo hitro gre po številkah, še posebej, če imate pogosto številko.