Lesene stopnice so za podstrešje najlepša rešitev

2:02 pop
Categories:

Mi imamo pritlično hišo, zgoraj smo takrat, ko smo gradili toliko dvignili streho, da si bo lahko nekoč nekdo uredil stanovanje. Tako smo imeli le ene majhne lesene zložljive stopnice, po katerih smo lahko šli gor. To nas ni motilo, ker smo želeli, da je zgornji del čisto ločen od spodnjega. Sin je zrastel in res si je zaželel živeti doma na vrhu, tako si je uredil stanovanje čisto na novo. Te lesene stopnice, ki smo mi imeli, da smo hodili gor, pa smo odmontirali in luknjo zaprli.

Tako si je sin naredil svoj vhod, od zunaj je naredil lepe nove masivne lesene stopnice z ograjo. Stanovanje na vrhu je na koncu bilo veliko lepše od našega spodnjega. Sin je veliko stvari naredil sam, bil je res priden, na koncu pa se nama je še celo zahvalil, da bo lahko živel zgoraj. Midva z možem sva bila srečna, da je ostal doma, tako da sva midva njemu hvaležna. Vedno smo se lepo razumeli, vsi se dobro zavedamo, kaj pomeni družina in da nas ločijo samo lesene stopnice, po katerih lahko pridemo eden k drugemu. 

Sama sem prepričana, da je sin srečen, midva z možem se čisto nič ne mešava, nimamo skupnega gospodinjstva, ker ga midva nisva želela. Vsaka gospodinja ima svoje navade in tako jih ima tudi od sina pinca. Tako spoštujemo eden drugega, lesene stopnice pa so zato, da skupaj spijemo kavico ali se skupaj posladkamo. Ker so lesene stopnice čisto na drugi strani našega spodnjega vhoda, se tako včasih čez dan niti ne vidimo in ne slišimo. Kar nam spet odgovarja, če bi lesene stopnice povezovale naša stanovanja in bile v notranjosti hiše, to sigurno ne bilo v redu. Sedaj imamo lep odnos in upajmo, da takšen tudi ostane. Je pa res, da je nujno potreben ločeni vhod in to mi imamo, spodaj je vhod na drugi strani, kot pa so lesene stopnice za na vrh.

Ponudbo lesenih stopnic si lahko ogledate na www.parketarstvo-marceta.si.